Tinerii liberali încep astăzi cursurile de vară

853

Articole de la același autor

Președintele Tineretului Național Liberal (TNL), Florin Alexandru Alexe, vicepreședintele TNL, constănțeanul Ionel Spătaru, și liderul liberalilor constănțeni, Gheorghe Dragomir, vor deschide, astăzi, lucrările celei de-a șasea ediții a Școlii de Vară a TNL.
În stațiunea Mamaia, sunt așteptați, astăzi, la dezbateri Dan Radu Rușanu și Daniel Chițoiu, Bogdan Olteanu, Cristian Adomniței și Cristian Bușoi care vor vorbi despre politicile publice liberale, despre evoluția tinerilor în politică, despre comunicarea tinerilor politi-cieni, dar și despre comunicarea în Parlamentul European.
Și președintele PNL, Crin Antonescu, va discuta cu tinerii liberali, tot în această după-amiază, despre "ce înseamnă a fi președinte", iar seara își va lansa și noul său blog.
Ionel Spătaru a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că Școala de Vară se va finaliza sâmbătă, 30 august, la Pavilionul Expozițional, unde mai mulți tineri din țară, care au participat la proiectul "Echipa lui Crin", se vor întâlni cu președintele PNL.
Prezent la conferința de presă, președintele interimar al TNL Constanța, Claudiu Teliceanu, a precizat că proiectul "Echipa lui Crin" este alcătuit din aproximativ 2.000 de tineri liberali, câte 50 din fiecare județ, care au ca responsabilitate coordonarea, la nivelul fiecărei filiale, a activității pe centrele de votare și interacțiunea directă cu oamenii din zonă. "La sfârșitul acestui proiect, peste un milion de gospodării vor fi atinse de cei 2.000 de tineri care vor transmite oamenilor o scrisoare din partea președintelui PNL, Crin Antonescu, și un chestionar în care aceștia își vor putea scrie doleanțele și nevoile lor", a mai spus Teliceanu.
Potrivit lui, până în acest moment, la nivelul județului Constanța, au fost contactate peste 20.000 de gospodării, urmând ca până sâmbătă să fie atins target-ul de 25.000.
Mai mult, Ionel Spătaru, a subliniat că "Echipa lui Crin" este "cel mai amplu proiect politic desfășurat în România, care vizează contactul direct cu peste un milion de oameni, discuții directe cu aceștia, colectarea doleanțelor lor și includerea acestor probleme în campania electorală pentru Președinția României".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9031 secunde