La sfârșitul lui august,

Tinerii liberali se întâlnesc la malul mării în cadrul Școlii de Vară

1178
Președintele Organizației Județene a Tineretului Liberal Constanța, Ionel Spătaru, a declarat că tinerii liberali din toată țara vor participa, la sfârșitul lunii august, la cursurile Școlii de Vară.
Dacă anul trecut au preferat să își desfășoare acțiunile de vară la Costinești, de data aceasta, Tineretul Național Liberal (TNL) se va întruni, pentru patru zile, în stațiunea Mamaia. Spătaru a precizat că vor participa câte doi reprezentanți din cele 47 de filiale naționale a TNL. La cursurile de vară ale TNL, sunt așteptați să vină președintele Crin Antonescu, prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, și alți lideri de la nivel central.
În plus, în această perioadă (13 iulie-10 august), TNL organizează la Eforie Sud "Casa TNL", care face parte dintr-un proiect mai amplu al formațiunii politice, Academia Liberală. Potrivit unui comunicat de presă, proiectul "Casa TNL", aflat la a doua ediție, "presupune instruirea tinerilor liberali cu scopul promovării valorilor liberale în rândul tinerilor, promovării brandului TNL, dar și preluarea problemelor tinerilor aflați în vacanță pe litoralul românesc și direcționarea lor către forurile politice sau administrative competente și responsabile de rezolvarea lor". Spătaru a declarat că, și la acest eveniment, participă câte doi reprezentanți din fiecare filială județeană, dar care se schimbă săptămânal.
Liderul tinerilor liberali constănțeni, Ionel Spătaru, a mai precizat că filiala județeană a început să deruleze deja programul național "Echipa lui Crin" (Crin’s Team). Membrii TNL Constanța iau în aceste zile legătura cu alegătorii din aproximativ 50 de secții de votare pentru a pro-mova programul lui Crin Antonescu și pentru a lua contact direct cu oamenii din centrele de vot.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9274 secunde