Traian Băsescu a fost ales președinte al formațiunii Mișcarea Populară

239
4
Traian Băsescu a fost ales președinte al formațiunii Mișcarea Populară - traianbasescu2-1445686966.jpg

Articole de la același autor

Cei peste 5.000 de membri prezenți azi la Congresul de înființare a formațiunii politice Mișcarea Populară au votat, prin procedură deschisă, alegerea ca președinte al partidului a lui Traian Băsescu, acesta candidând cu moțiunea intitulată "România Mea".






Comentează știrea

Javra ordinara
24 octombrie 2015
Ii e frica

Vrea imunitate

Luci
25 octombrie 2015
..

Esti prost.... Ca presedinte de partid nu ai imunitate. Te treziși si tu latrand

elena UUU
25 octombrie 2015
basinosu

Sa ales singur.radea de psd-isti ca au un singur candidat.LA el oare cum afost?Nare voie sa caraee nimeni el e dictatorul!..Ce tupeu nenorocit ce neobrazare de dictator de im care ti-ai batut joc de soarta amilioane de romani pe care i-ai umilit si batjocarit sa le ceri votul?Cum indraznesti sa mai apari in multime ?O sa fi huiduit de tot poporu si scuipat cum ai mai fost.La sfatuit pe Victor Ponta sa-si dea demisia (dupa ce tot oamenii lui i-au facut un dosar in care faptele sau intamplat acum8 ani )Cum ramane cu dosarele tale care sant fara nr si intamplate in mandatul de pres. sau primar gen al capitalei.Omul asta e o.rusine pt politica rom din ultimi.....20000de ani e ca o piatra legata de gatul inecatului .Baa lasaneee si dute unde a itarcat mutu IAPA.

J o
25 octombrie 2015
Pt luci

Ca presedinte al unui partid ajungi mai repede in functii cu imunitate. Ca pensionar-nu. El inainte sa.si termine mandatul spunea ca experienta lui e f buna pt a fii primministru, sa nu se piarda. Mai nou zicea ca ar putea fii si primar al capitalei. Dar de fapt vizeaza ministerul transporturilor pe care nu l.a lasat din mana aproape niciodata ( vezi anchetele din anii trecuti de la tv). Oamenii lui sunt tot pe acolo.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1939 secunde