Traian Băsescu a obținut cel mai mare număr de voturi în secțiile speciale din județ

444
Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția Județeană de Statistică Constanța, Traian Băsescu a obținut cele mai multe voturi în secțiile speciale din județ.
Candidatul susținut de PD-L pentru alegerile prezidențiale a înregistrat cele mai bune rezultate în cele trei secții speciale din municipiul Constanța. La secția din Gara de Nord, Băsescu a obținut 41,44%, la Autogara Nord - 38,85%, iar la Căminul Studențesc nr. 2 - 33,26%. În schimb, la secția amenajată la Căminul Cultural Vulturu, șeful statului nu a obținut decât 15,79%, fiind cel mai slab rezultat al său.
Tot la Vulturu a înregistrat cel mai slab procent (5,26%) și liberalul Crin Antonescu, el primind aici un singur vot. Pe de altă parte, Antonescu s-a impus în secțiile speciale din raza administrațiilor liberale, precum Istria (30%) și Mihai Viteazu (36,11%).
Cel mai bun procent (25,84%) al social-democratului Mircea Geoană a fost înregistrat la secția specială 192 din Constanța, iar cel mai slab în comuna Horia - 16,67%.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Campania pentru turul II începe vineri
Pagina a fost generata in 1.6885 secunde