Traian Băsescu a vorbit despre cea mai mare neîmplinire a momentului

124
2
Traian Băsescu a vorbit despre cea mai mare neîmplinire a momentului - traianbasescu2-1369923780.jpg

Articole recomandate

Președintele României, Traian Băsescu, a explicat, joi, în fața oamenilor de afaceri italieni, că cea mai mare neîmplinire a momentului ține de infrastructură, acuzând companiile care întârzie lucrările sau le abandonează și invitându-i pe italieni să investească mai mult în țara noastră.


"Probabil că este cea mai mare neîmplinire a momentului, dezvoltarea infrastructurii unde firmele italiene sunt deja prezente ca parteneri – ca parteneri serioși în cea mai mare parte a situațiilor – și ne dorim mai multă implicare, poate nu vom mai avea situații ca cele despre care se vorbește astăzi în presă, cu alți parteneri care ori își abandonează lucrările, ori le întârzie excesiv, ori primesc contracte fără licitații", a susținut Băsescu.


"Dacă privim la nevoia de dezvoltare a României, cu toții putem constata cu ușurință că este loc de investiții și de succes în afaceri în multe alte domenii: turismul, unde România are un potențial formidabil încă nevalorificat suficient datorită lipsei infrastructurilor de turism, industria alimentară, care să valorifice producția agricolă, domeniul energiei este un domeniu aproape deschis în România în care se pot face investiții de toate categoriile", le-a spus Băsescu oamenilor de afaceri italieni, citează realitatea.net.




Comentează știrea

Aurelia
30 mai 2013
basescu neamplinit

Eu cunosc acest personaj(basescu) controversat.Ma mira ca si din randurile oponentilor lui,ziaristi,comentatori politici,aud caracterizari de felul :"Basescu este un politician cu multa experienta".Eu nu le impartasesc parerea.In lumea occidentala(Franta,Germania sau Austria) un astfel de "politician"nu ar fi reusit sa intre nici macar in Consiliul administrativ al unei Primarii satesti. De ce?–omul se exprima greoi,are o infatisare de borfas si in spatele lui treneaza un dampf de alcoolic corupt.Categoric,Romania nu se poate mandri cu un astfel de presedinte.L-ati ales presedinte,mare greseala!

Aurelia
31 mai 2013
basescul si ....

Atat s-a amestecat in treburile tarii,incompetent fiind in mai toate,incat a stricat tot,iar acuma constata ca Romania nu mai e buna de nimic. Obraznicatura batrana !.Nu mai pun la socoteala datoria uriase facuta (de Romania) in timpul zbenguielilor lui de presedinta jucator.In tot acest timp, el si apropiatii, si-au ingrosat vartos conturile personale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.151 secunde