TRAIAN BĂSESCU: "ADIO PDL!"

533
4
TRAIAN BĂSESCU:
Traian Băsescu a postat sâmbătă seara, după convenția PDL, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care își anunță despărțirea de partid: 


"Am văzut rezultatul Convenției PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înțeles să fie democrați mă face să spun acum definitiv și pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărțit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcției unei alte soluții de dreapta, cu oameni cinstiți, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestației și vreau să știți că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucățică din PDL", a declarat Traian Băsescu.


Președintele mai spune că PDL "a demonstrat că a putut fi pe o direcție democratică atâta timp cât a știut de un lider autoritar".


"Imediat ce au simțit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenția de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărțit definitiv. Luați-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu", a mai spus Băsescu, făcând și un gest cu mâna, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

udrea
23 martie 2013
un bou

du te dracului mai basescule.auzi.tu si cinstea!!!!!!!hahahahahaha.esti mort si nu stii

Mishu
24 martie 2013
Turnator dovedit la CI

Acest individ care a reusit sa pacaleasca prostii Romaniei cu hahaitul sau , sa-si faca o constructie de dreapta la cimitir sau si mai bine la Jilava. Un golan ordinar / turnator dovedit al CI-ului / betiv ordinar / incult !!!!! Si nu uita sa o iei si pe botoasa si analfabeta de eba , o progenitura ratata cu multe "succesuri" in aflarea modului cum poti ramane insarcinata - proasta isi tot indesa botox in buze , crezand ca pe acolo se ramane gravida !?!...

Titza Calin
24 martie 2013
Draghici te asteapta pe aleea principala !!!

Aceasta javra ordinara a aparut imbracat in stilul lui Cristoiu cu o vesta , dar seamana mai mult cu o vesta de salvare... Despre ce "dreapta" vorbeste acest smecheras care i-a pacalit pe romanii prosti care au pus botul la minciunile si hahaiturile lui ?!? - "dreapta" cu care a devalizat tara asta atatia ani , cu care i-a imbogatit pe cei care erau PDL-isti (gen Blejnar , fetele analfabete ale sale , Ritzi , Placinta , Oltean , ospatarul/arhitect Chiru , incapabilul/filfizonul Mironescu, nebunul Lazaroiu , etc..., etc...) !?! Cu cine vrea sa faca o "dreapta": cu familia Cocos/Udrea , cu analfabeta de eba , cu familia Bosanceanu din Cta ??? Hai sictir , gunoi al istoriei !!!

sion
24 martie 2013
tataie

NU INTELEGI CA PDL-ul TI-A ZIS PA-PA? E PREA TARZIU CE VREI SA FACI ACUM. CE ZICI DE O NOUA SUSPENDARE, SUSPENDARE CARE VA FI ULTIMA?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2637 secunde