Traian Băsescu, așteptat la Congresul PDL

481
1
Democrat-liberalii i-au transmis oficial șefului statului invitația la Convenția Națională a partidului care se va desfășura în week-end-ul acesta la Parlament.
Președintele Traian Băsescu declara la începutul acestei săptămâni într-un interviu la postul public de televiziune că va participa la Congresul PDL doar dacă va fi invitat. Pentru că șeful statului a primit invitația oficială, el este astfel așteptat să meargă, sâmbătă, la Parlament și să țină un discurs în fața celor 1.400 de delegați.
Traian Băsescu a afirmat de mai multe ori că îl susține pe Emil Boc pentru șefia PDL pentru că premierul i-a fost "un partener loial". În schimb, pe Vasile Blaga l-a atacat dur într-o intervenție de acum o lună, când spunea că partidul nu are nevoie să fie condus ca o "căprărie".
Mesajul pe care-l va transmite șeful statului la eveniment ar putea cântări greu în ochii votanților, mai ales ai celor nehotărâți. Asta cu atât mai mult cu cât discuțiile despre oportunitatea înlocuirii premierului cu un tehnocrat - așa cum își dorește Traian Băsescu - vor fi cel mai probabil reluate imediat după alegerile din PDL.

Comentează știrea

cotroi
12 mai 2011
normal. Doar basecu conduce pdl

pdl e condus de basecu

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2963 secunde