Traian Băsescu: Le mulțumesc românilor pentru onoarea de a le fi președinte timp de zece ani

112
1
Traian Băsescu: Le mulțumesc românilor pentru onoarea de a le fi președinte timp de zece ani - traianbsescu-1419095785.jpg
Președintele Traian Băsescu le-a mulțumit sâmbătă românilor pentru onoarea de a fi șef de stat timp de zece ani, arătând că nu va uita până la sfârșitul vieții această onoare.
"Vreau să mulțumesc românilor pentru onoarea pe care mi-au făcut-o de a le fi președinte timp de zece ani. Este o onoare pe care nu o voi uita până la sfârșitul vieții nici eu, nici soția mea, nici familia mea, este o onoare pentru care mă simt dator să continui la atingerea obiectivelor pe care românii le au", a spus șeful statului la Cotroceni, într-o conferință de presă.
El a subliniat că este vorba de o conferință de presă și nu un bilanț al mandatului său prezidențial.
De asemenea, Băsescu a arătat că vrea să facă o poză reală a României, "nu cea care o vede deformată la televizor propovăduită de oameni care nu utilizează cifrele reale ale României", transmite Agerpres.ro.
Președintele Băsescu le-a recomandat celor "care se află prin studiouri gata să demoleze să citească".
Astfel, șeful statului a menționat că va prezenta trei teme vitale pentru România: securitatea, România și UE și statul de drept.


Comentează știrea

Alro..
21 decembrie 2014
Mincinosul

Fiind un guvernator,de fapt el trebuie sa multumeasca stapanilor..nicidecum romanilor..Minte ,ca de obicei ....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3286 secunde