Traian Băsescu: "Nu mă mai schimbă nimic. E greu să mă mai schimb după 61 de ani de viață"

183
Traian Băsescu:

Președintele Traian Băsescu face declarații de presă la această oră. Realitatea.net a prezentat cele mai importante afirmații ale președintelui:
- Voi face o vizită de lucru la Bruxelles, având programate întâlniri cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso și cu comisarul pentru Justiție Viviane Reding.
- Este în plină desfășurare un proces rapid de schimbare a UE și în același timp sunt procese particulare de interes pentru România pe care doresc să le discut cu înalții demnitari ai UE.
- Unul dintre subiectele discutate va fi cel privind Mecanismul de Cooperare și Verificare.
- Comisia Europeană a decis să solicite pentru Romania un raport suplimentar ce vizeaza în mod deosebit statul de drept, care trebuie finalizat până în decembrie. E de interes major să vedem exact abordările Comisiei cu privire la acest raport special
- Raportul fiind determinat de evenimentele din 3-6 iulie și de tergiversarile de după terminarea referendumului, mesajul meu va fi unul precis, dincolo de alte discuții colaterale, și anume acela că instituțiile României au rezistat la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentară.


Citește mai mult...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Silviu Prigoană a demisionat din PDL
Pagina a fost generata in 0.2785 secunde