Traian Băsescu și-a decorat consilierii prezidențiali

73
Traian Băsescu și-a decorat consilierii prezidențiali - basescudecorare-1417780426.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a semnat decretul de decorare a mai multor actuali și foști consilieri prezidențiali și de stat din cadrul Administrației Prezidențiale, printre aceștia aflându-se Sebastian Lăzăroiu, Cristian Diaconescu și Iulian Fota.

"În semn de înaltă apreciere pentru competența și profesionalismul dovedite în afirmarea intereselor României, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Național "Steaua României" - în grad de Ofițer cu însemn pentru civili domnului Diaconescu Cristian, consilier prezidențial (2012 - 2014), domnului Fota Iulian, consilier prezidențial, doamnei Ilinoiu Anca-Ileana, consilier prezidențial, și domnului Lăzăroiu Sebastian-Laurențiu, consilier prezidențial (2007 - 2011, 2012 - 2014), Ordinul Național "Steaua României" - în grad de Ofițer cu însemn pentru militari domnului general Oprișor Ion, consilier de stat, și Ordinul Național "Steaua României" - în grad de Cavaler cu însemn pentru civili domnului Chifu Iulian, consilier prezidențial, domnului Dinu Claudiu-Constantin, consilier prezidențial, domnului Drăgoi Bogdan-Alexandru, consilier prezidențial, și domnului Mănoiu Bogdan, consilier prezidențial", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Numele lui Daniel Funeriu nu se regăsește pe lista celor decorați de președinte. Pe numele lui Daniel Funeriu s-a început urmărirea penală în dosarul "Microsoft".

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, nu mai este, de la sfârșitul lunii aprilie, șeful cancelariei prezidențiale. Decizia a venit oarecum subit, a fost comunicată printr-un sec comunicat de presă, fără nicio motivare ulterioară. Ulterior, Diaconescu s-a înscris în PMP.

În ianuarie, președintele Traian Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcție a opt consilieril prezidențiali. Cele mai sonore nume au fost cele ale lui Daniel Funeriu și Sebastian Lăzăroiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6403 secunde