Traian Băsescu vizitează, săptămâna viitoare, Republica Moldova

218
Data vizitei președintelui Traian Băsescu la Chișinău a fost convenită în principiu pentru 27 ianuarie, a declarat ministrul moldovean de externe Iurie Leancă sâmbătă, la revenirea din Lituania, unde s-a întâlnit cu omologul său român Teodor Baconschi.
Leancă a spus că, dacă nu intervine nimic pe agenda președintelui Băsescu vizita la Chișinău va avea loc în data de 27 ianuarie.
Programul vizitei va fi unul foarte bogat, dar este încă în curs de elaborare, a adăugat el. Anterior, Băsescu i-a confirmat președintelui interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, că va merge la Chișinău în a doua jumătate a lunii ianuarie.
Ultima dată Traian Băsescu a fost la Chișinău în luna august 2008 și a avut o întrevedere cu președintele Vladimir Voronin. Vizita în Republica Moldova a făcut parte din turneul lui Băsescu în Ucraina, Republica Moldova, Azerbaidjan, Georgia și Turcia. Subiectul principal al discuțiilor l-a constituit conflictul armat din Georgia și consecințele acestuia în plan regional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9881 secunde