Trei zile de doliu în Franța după atacul terorist de la Nisa

88
Trei zile de doliu în Franța după atacul terorist de la Nisa - 646x404-1468579040.jpg

Articole de la același autor

Președintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu național în Franța după atentatul care s-a soldat cu cel puțin 84 de morți joi seara la Nisa, în sud-estul Franței, a anunțat premierul Manuel Valls, potrivit AFP.

Un proiect de lege prelungind până la sfârșitul lunii octombrie starea de urgență, în vigoare în țară după atacurile jihadiste în noiembrie 2015 la Paris, va fi de altfel supus atenției parlamentului miercuri și joi, a precizat prim-ministrul după o reuniune a celulei de criză la Palatul Elysee. Examinarea ar putea fi făcută miercuri în Adunarea Națională și joi în Senat, au precizat persoane din anturajul lui Claude Bartolone, președintele Adunării.

Drapelele vor fi coborâte în bernă pe edificiile publice începând de vineri.

Șeful guvernului și-a îndemnat compatrioții la coeziune în fața "unui război pe care terorismul ni-l livrează". "Franța nu va ceda în fața amenințării teroriste. Vremurile s-au schimbat, Franța va trebui să trăiască cu terorismul și noi trebuie să fim împreună, să fim solidari, să dăm dovadă cu toții de sânge rece", a declarat Manuel Valls.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2554 secunde