TSD, organizație deschisă către generația de reconstrucție a României

65
TSD, organizație deschisă către generația de reconstrucție a României - sturzu41a898b75a-1383912367.jpg

Articole de la același autor

Președintele Tineretului Social Democrat (TSD), deputatul Mihai Sturzu, a afirmat că organizația politică pe care o reprezintă își asumă rolul de fi deschisă către propriii membri, către generația care poate contribui la reconstrucția României, către partenerii din UE, SUA și frații de peste Prut.


"TSD își asumă cu tărie și încredere rolul de a fi o organizație politică deschisă către propriii membri, deschisă către generația cu care cu toții facem parte și care poate fi generația de reconstrucție a României și deschisă către partenerii și prietenii noștri din Uniunea Europeană, SUA și frații noștri de peste Prut", a spus vineri Mihai Sturzu, la secțiunea "Tineret" a "Atelierelor Viitorului", organizate de Partidul Social Democrat. 


El consideră că fiecare trebuie să promoveze valorile în care crede - libertate, echitate, solidaritate și să le transforme în proiecte pentru țara sa. 


"TSD are astăzi mii de aleși în administrația publică locală, centrală (...) iar foștii președinți ai TSD sunt astăzi ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, și primul ministru Victor Ponta. Suntem împreună cea mai puternică echipă și cea mai frumoasă echipă politică din România. Facem politică pentru că ne pasă de destinul țării, iar grija pe care o avem pentru viitorul acestei țări se transformă în fiecare zi în proiecte concrete pentru binele României", a adăugat Sturzu, citat de Agerpres. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3457 secunde