Tudorel Chesoi susține că Marian Miluț rămâne în continuare președintele PNȚCD

358
1
Potrivit unui comunicat de presă semnat de președintele PNȚCD Cluj-Napoca, Paul-Sorin Tița, Juriul de Onoare, Disciplină și Arbitraj al PNȚCD a decis excluderea lui Marian Petre Miluț din partid "pentru abateri disciplinare grave".
Membrii Comitetului Național de Conducere din PNȚCD au sesizat Juriul de Onoare, Disciplină și Arbitraj și au cerut excluderea lui Marian Petre Miluț din partid, invocând abateri grave disciplinare comise "în calitate de pretins președinte al PNȚCD". Potrivit aceluiași comunicat, conducerea PNȚCD-aripa Radu Sârbu îl acuză pe Miluț de îndepărtarea personalităților țărăniste din funcțiile deținute din BNC, CNC și din fruntea organizațiilor teritoriale, măsuri infirmate de Juriul de Onoare, Disciplină și Arbitraj.
Președintele PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, a negat aceste informații. "Acest juriu nu există. Este un juriu care nu are nicio competență. Vreau să vă spun că, în acest week-end, am participat la Comitetul Național și președintele Marian Petre Miluț se bucură de susținerea tuturor filialelor din țară", a declarat Chesoi.
Tot el a adăugat că Radu Sârbu a fost exclus din partid din august 2008. Atunci s-au format două tabere în PNȚCD: una în jurul lui Miluț și una în jurul lui Sârbu. "Această aripă nici măcar nu există. Radu Sârbu a fost exclus pentru că a încălcat statutul PNȚCD. Ei trăiesc în iluzii și imagini cu totul abstracte. Plutesc în aer pur și simplu. Din lipsă de alte preocupări, s-au apucat de povești nemuritoare", a comentat Tudorel Chesoi.

Comentează știrea

taranisti constanteni
16 iulie 2014
pnt-cd

presedintele PNT-CD Constanta este d-nul ing Adrian Tapliuc dupa retragerea d-nei prof. Maria Stavrositu din activitatea politica. Ii multumim pentru activitatea depusa in cadrul partidului nostru si speram,asa cum nea promis sa ramana alaturi de noi. In ceea ce il priveste pe d-nul Chesoi Tudorel,domnia sa este consilier local din partea PNT-CD,nu i s-a retras sprijinul politic,speram sa respecte blazonul politic al partidului care i-a fost alaturi intotdeauna;domnia sa nu mai participa la viata partidului,nu ne informeza aspra pozitiilor luate in Consiliul Local Constanta,asa ca le consideram pozitii proprii,individuale,dar,speram ca atitudinile sale sa faca cinste partidului care l-a sustinut si l-a promovat ! Va asteptam...acasa,Dle Consilier!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1864 secunde