TURISM ELECTORAL în JUDEȚUL CONSTANȚA. ADUȘI CU AUTOCARE, tocmai din Botoșani, CA SĂ VOTEZE!

528
1

Articole de la același autor

Alianța Creștin Liberală Constanța a sesizat astăzi Biroul Electoral Județean Constanța și Serviciul Poliției Rutiere Constanța asupra unui caz flagrant de turism electoral petrecut în localitatea Mihail Kogălniceanu.

Potrivit reprezentanților ACL din Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 12.00, pe listele suplimentare din secțiile de votare 483 și 484 din incinta Grădiniței "Piticot" au votat 46 de persoane din județul Botoșani. Acestea au fost aduse în localitate cu un autocar care avea numărul de înmatriculare BT 16 RVG.

"Avem informații că și de această dată este o fraudă marca PSD, același partid din trecut, care sfidează legea și care vrea să câștige alegerile prin manipulare, turism electoral, fraudă și minciună. Din datele pe care le avem până acum există un număr mare de voturi pe listele suplimentare la nivelul județului Constanța, ceea ce ridică serioase semne de întrebare cu privire la corectitudinea procesului electoral. Facem precizarea că la această oră autocarul cu numărul de înmatriculare BT 16 RVG a părăsit județul Constanța, aflându-se în drum spre Brăila", se spune într-un comunicat de presă transmis de ACL Constanța .



Comentează știrea

lyk
2 noiembrie 2014
psd face turism electoral cu autocare de la liberali

patronul de la rvg este liberal asa asa ca trageti concluzi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4917 secunde