Concurs UDMR are candidați pe toate colegiile din Constanța

415
2
Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) are candidați la alegerile din 9 decembrie pentru toate cele 14 colegii din județul Constanța. 

Astfel, pe Colegiul 1 va candida Antal Istvan Janos, Colegiul 2 - Antal Agnes Marta, Colegiul 3 - Sprencz Tamaș, Colegiul 4 - Iliaz Sefcadin, Colegiul 5 - Jakab Ughy Istvan, Colegiul 6 - Acs Sandor, Colegiul 7 - Barabas Petre, Colegiul 8 - Bartok Francisc Florin, Colegiul 9 - Florin Daniel Toma, Colegiul 10 - Para Lorant. 

Pentru cele patru colegii de senatori vor candida: Colegiul 1 - Dombi Attila Janos, Colegiul 2 - Mezei Arvacska, Colegiul 3 - Ildiko Toldișan, Colegiul 4 - Cornelia Enache. 

Comentează știrea

X
31 octombrie 2012
Candidati UDMR

Mizeaza pe greșeli ce se pot face la aplicarea stampilei si mai obținut ceva voturi care se aduna pe total tara.sa dea Dumnezeu sa nu mai între in Parlament UDMR care a tras mari foloase santajand.

Alin
31 octombrie 2012
Pateu Ardealul

La fel cum pateul cu nume de regiune este prost facut si nu se ridica la nivelul specificului culinar al zonei, si UDMR este un adaos nociv in spectrul politic, care nu face decat sa complice lucrurile. Nici cu fainosag nu faci din UDMR o organizatie buna pentru Romania.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 0.2777 secunde