UDMR discută vineri despre ieșirea de la guvernare

80
UDMR discută vineri despre ieșirea de la guvernare - udmrdiscutavinerikelemen0-1404925753.jpg

Articole de la același autor

UDMR va discuta vineri, în ședința Consiliului Permanent al Uniunii, despre posibilitatea ieșirii de la guvernare, după ce, ieri dimineață, Kelemen Hunor și premierul Victor Ponta nu au ajuns la niciun compromis.

"Președintele UDMR, Kelemen Hunor, și premierul Victor Ponta au avut o discuție, dar nu s-a ajuns la niciun compromis, astfel că va mai avea loc o nouă discuție. Ieșirea de le guvernare nu o poate decide un singur om. Vineri va avea loc la Cluj-Napoca ședința Consiliului Permanent al Uniunii, în care se va discuta despre o eventuală ieșire sau nu de la guvernare, în funcție de rezultatul discuțiilor dintre Kelemen Hunor și Victor Ponta", a declarat secretarul general al UDMR, Kovacs Peter.

Luni seara, premierul Victor Ponta a declarat că a discutat atât cu ministrul de Externe, cât și cu liderul UDMR despre nemulțumirile Uniunii și că va încerca să găsească orice soluție posibilă pentru ca relația de cooperare corectă cu UDMR să continue, precizând însă că o problemă de stat nu poate fi negociată.

Ponta a afirmat că a fost deranjat de faptul că dialogul dintre cei doi a fost unul public și că nu își dorește ca UDMR să iasă din coaliția de guvernare, adăugând însă că, în acest caz, nu ar exista o problemă de majoritate parlamentară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0317 secunde