Udrea nu se înscrie în cursa PDL pentru prezidențiale

136
1
Udrea nu se înscrie în cursa PDL pentru prezidențiale - elenaudrea239b7cac80-1381494948.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru Mediafax, că nu se va înscrie în competiția internă a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale și a arătat că, dacă ea "ar fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată și avea un singur candidat".


"Eu am spus mereu că mai important decât să stabilim candidatul este să îi punem un vehicul politic puternic în spate. Cred că în acest moment ar fi trebuit să unificăm toate partidele de centru dreapta într-un mare partid, capabil să ia în jur de 25% la europarlamentare și să susțină cu șanse reale un candidat al dreptei. Era un moment propice în care toată lumea era de acord. Ați văzut că și Traian Băsescu și Emil Boc susțin această variantă, dar și liderii PMP și FC. Dacă eu aș fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată și avea un singur candidat", a precizat Elena Udrea.


Comentează știrea

luz
11 octombrie 2013
ce bine!

Un presedinte ar trebui sa aiba moralitate ori asta nu se aplica nici presedintilor (de partide,de asociatii de locatari etc.)Dormiti linistiti cu o constiinta nepoluata sub perna! Cati bani au facut unii pe lacrimile unor oameni?Bine ca a dat Dumnezeu linistea fiecaruia fara bogatii dupa moarte!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0039 secunde