Udrea reunește, astăzi, Colegiul Național al PMP

80
Udrea reunește, astăzi, Colegiul Național al PMP - udreareuneste-1408436227.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară se reunește, astăzi, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014. 
Reuniunea are loc în contextul în care, ieri, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidențiale, a anunțat că va intra în cursa electorală ca independent și că nu va mai rămâne membru al PMP. 
Diaconescu a explicat că a luat această decizie după ce câțiva colegi din Partidul Mișcarea Populară au inițiat "un proces public", având drept scop schimbarea candidatului PMP la Președinție. 
Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la rândul său, că regretă plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adăugând că acesta a fost doar propus, nu și votat de conducerea formațiunii pentru a intra în cursa electorală pentru Cotroceni. 
"Statutul partidului spune că votul pentru candidat se dă în Colegiul Național. Deci eram oricum obligați să avem acest Colegiu și să votăm candidatul PMP pentru Președinția României", a precizat ea. 
Elena Udrea a mai afirmat că este pregătită să-și asume candidatura la Președinția României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Politică-Administrație : Elena Băsescu, "atac" la Elena Udrea
Pagina a fost generata in 1.7241 secunde