Concurs Udrea sondează pe blog cum trebuie să arate PDL și noul președinte al partidului

429

Articole de la același autor

Liderul PDL București, Elena Udrea, lansează pe blogul său o serie de întrebări despre ceea ce trebuie să facă partidul pentru a recâștiga încrederea românilor și despre cum trebuie să arate noul președinte al formațiunii democrat-liberale, care va fi ales la Convenția Națională din mai.
Sub titlul "Ce trebuie să facă PDL ca să fie din nou primul partid în încrederea românilor?", Udrea scrie pe blogul său că societatea românească a fost în general obișnuită cu tranziții line și îndelungate.
"Pe noi, criza economică ne-a obligat să accelerăm procesul reformelor. Această terapie de șoc, așa cum au numit-o unii, a făcut ca încrederea în PDL, ca principal partid de guvernământ, să scadă considerabil în ultimul an", adaugă Udrea.
Ea precizează că întotdeauna a fost de părere că adevărurile unui politician trebuie să vină din viața oamenilor obișnuiți, pentru că ei știu cel mai bine care le sunt problemele și, de multe ori, chiar care sunt soluțiile.
"Așa că vă întreb pe voi: Care sunt problemele cele mai mari pe care le are PDL?; Care sunt soluțiile?; Cum vedeți voi reforma în PDL?; Cum ar trebui să arate conducerea PDL după Convenția Națională?; Care este portretul-robot al președintelui PDL?; Care este mesajul nou cu care ar trebui să vină PDL?", mai scrie Udrea pe blog.
Elena Udrea promite că răspunsurile pe care le va primi pe parcursul săptămânii pe blog le va transmite mai departe în discursul său de la Consiliul Național de Coordonare al PDL de sâmbătă, 5 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8088 secunde