UDTR premiază femeile de etnie turcă în vârstă de peste 70 de ani

1870
Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) organizează, sâmbătă, începând cu ora 15.30, la restaurantul "Colonadelor" din Constanța, masa rotundă cu tema: "Ani de aur". Evenimentul este organizat de comisia de femei din cadrul UDTR cu scopul de a promova identitatea etnică și de a aduce un omagiu femeilor de etnie turcă, în vârstă de peste 70 ani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al UDTR, Sorina Asan, în cadrul evenimentului, femeile de etnie turcă vor fi premiate pentru merite deosebite în activitatea profesională dar și pentru viața închinată familiei. Participantele la eveniment se vor întrece în cadrul unui concurs de artă culinară și vor recita poezii în limba turcă.
La final, președintele comisiei de femei din cadrul UDTR, Amet Melec va oferi diplome și premii la 20 de femei care s-au remarcat în cadrul comunității, de la filialele din: Constanța, Tulcea, Medgidia, Mangalia, Cobadin, Cernavodă, Cumpăna, Techirghiol, Valu lui Traian și Fântâna Mare. La eveniment este așteptată să participe și consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Füsun Aramaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2879 secunde