UDTTMR, sprijin pentru copiii din mediul rural

1666
UDTTMR, sprijin pentru copiii din mediul rural - udttmr39407719017149o-1463995688.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România a participat și la ediția de anul acesta la Târgul de binefacere "Să dăruim împreună!", atât cu produse culinare tradiționale care au fost puse în vânzare la standurile amenajate la Centrul Comercial Maritimo, donații, dar și cu un moment artistic susținut de Formația de Mandoline "Qarılgaș", aparținând Filialei UDTTMR Tuzla, și Ansamblul "Qaytarma", al Filialei UDTTMR Valu lui Traian.

Membrele Organizației de Femei a UDTTMR au pregătit pentru această ediție a târgului bucate dintre cele mai diversificate specifice bucătăriei tradiționale tătărești. Suma strânsă din vânzarea preparatelor culinare, dar și din donații, a fost de 11.200 lei.

Târgul de binefacere "Să dăruim împreună" este organizat an de an de Instituția Prefectului – Județul Constanța în parteneriat cu Consulatele Generale ale Republicii Turcia, Republicii Populare Chineze și Federației Ruse la Constanța, Consulatul Onorific al Libanului și organizațiile minorităților naționale.

Anul acesta, fondurile vor fi direcționate către copiii din mediul rural cu rezultate deosebite la învățătură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1678 secunde