UDTTMR va susține USL la alegerile locale

643
6
UDTTMR va susține USL  la alegerile locale - udttmr-1336323769.jpg
Consiliul Reprezentanților Uniu-nii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) desfășurat în data de 5 mai 2012 a hotărât ca organizația să susțină la alegerile locale din 10 iunie 2012, candidații USL. Mai exact, UDTTMR îi va susține la Primăria Municipiului Constanța pe Radu Ștefan Mazăre și la Consiliul Județean Constanța pe Nicușor Daniel Constantinescu. De asemenea, UDTTMR l-a mandatat pe deputatul Aledin Amet să susțină Guvernul Ponta, la votul de investitură.

Comentează știrea

xxxx
7 mai 2012
La Mangalia nu.

Exact la Mangalia nu trebuie sa-l sustineti pe actualul primar findca nu a facut nimic pentru oras.

Erol
7 mai 2012
Ce rau mai mare ar putea sa faca decit sa sustina un butoi turmentat si un circar drogat cu bungalow?

Catre toti musulmanii: votati pe oricine , dar nu pe astia doi!

Varol Amet
7 mai 2012
Sa stiti ca nu-mi vine usor sa va tradez

Imi pare rau ca va tradez interesele, dar sunt si eu om si am nevoie de bani. In plus domnul Mazare mi-a promis ca ma va duce de doua ori pe an in bungalowul lui din Madagascar.

un ortodox
7 mai 2012
"Felicitari" UDTTMR

Se pare ca putin va pasa de dumnezeul vostru,de istoria si traditia voastra sau de soarta geamiei Hunchiar.

dogan iusuf
8 mai 2012
inapoi la comunisti

Este ceva de necrezut,acum cu Consiliul Reprezantilor,membrii acestuia trebuie sa fie alesi InAdunarea Generala ptr.alegeri la filiala Cta.pe 27 aprilie,unde sub protectia unei firme private si a jandarmeriei nu au fost lasati sa intre si sa voteze decat 105 oameni,altfel jandarmii te legau si te duceau la beci.Ce mandat a capatat acesti jandarmi si de la cine?Ce drac de democratia este asta?Autoritatile trebuie sa se autosesizeze.

Aliacai Geafer
8 mai 2012
statutul Udttmr

Acuma aflam ca tot cei 105 mafioti instalati in frntea Udttmr,au avut consiliul reprezantilor 80% din componenta acestuia a partin filialei CTa.Daca alegerile generale s-au desfasurat sub jandarmi si pe olista de 105 oameni,adica cu totul impotriva legilor si statutului UDTTMr si impotriva oricarei logici.Inventezi alegeri care n-au avut loc,fara sa anunti cu cel putin 2 saptamani data acestei adunari generale,a consiliului reprezentantilor.AI intrebat bai Tatare,pe cineva?Cine dracu'va credeti infractorilor.O sa va mature lumea tatara,curand.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3302 secunde