Ultimele informații privind condițiile meteo la Constanța

532
Ultimele informații privind condițiile meteo la Constanța - iarna17-1327654685.jpg
Potrivit informațiilor provenite din partea Comandamentului de iarnă al Prefecturii Constanța pentru ora 8.00, vremea a fost vântoasă și local geroasă, cerul a fost acoperit, iar local a nins viscolit. Cantitatea maximă înregistrată până la ora amintită a fost 19 litri pe metru pătrat la Constanța. Stratul maxim de zăpadă înregistrat la aceeași ora a fost de 20 centimetri la Medgidia. Vântul a suflat cu valori medii cuprinse între 6 – 12 metri pe secundă și rafale ce au atins 18 metri pe secundă la Hârșova. La coastă marea s-a agitat până la gradul 5 – 6, iar valurile au atins aproximativa șase metri. Temperaturile aerului la ultima oră sunt cuprinse între -11 grade la Adamclisi și Cernavodă și -8 grade la Constanța. Aeroportul internațional "Mihail Kogălniceanu" este închis. Se poate ateriza numai la urgență cu elicopterul. Porturile maritime au fost închise începând cu data de 25 ianuarie, iar singurele lucrări care se efectuează sunt operațiuni de încărcare și descărcare. Nu s-au semnalat incidente, blocaje de trafic, sau alte evenimente de acest tip. Totuși, se circula în condiții de iarnă.

ENEL a înregistrat deranjamente pe JT – colective, în mai multe localități printre care amintim: Agigea, Chirnogeni, Ciocârlia De Jos, Cobadin, Comana, Corbu, Mihail Kogălniceanu, Medgidia Sud, Nicolae Bălcescu, Ovidiu, Peștera, Poarta Alba, Saligny și Valu Lui Traian.

Potrivit comunicatului, se va interveni în remedierea lor și se va solicita sprijinul autorităților, în cazul în care drumurile sunt blocate.

În plus, potrivit celor de la Romtelecom, au existat circuite și cabluri căzute în localitățile Constanța – Zona Brătianu–Coiciu , Valu lui Traian, Palazu Mare, Lumina, Lazu și Cumpăna. Și aici se lucrează pentru remediere , dar sunt mii de astfel de cabluri de mică capacitate.

În apropierea localității Cogealac un stâlp a fost rupt pe strada Lacului Nr.5, iar pe trei sferturi din străzi sunt căzute bride. Această situație este prezentă în mai multe localități, atât din zona de nord, cât și din cea de sud a județului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4279 secunde