"Un comandat de navă se simte mai în siguranță când are lângă el și un scafandru"

337
1

Articole de la același autor

Fostul director al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare și consul general al Republicii Bangladesh în România, democrat-liberalul constănțean Dorel Constantin Onaca face parte din stafful de campanie al lui Traian Băsescu pentru referendum.

El a declarat pentru ziarul "Cuget Liber" că este un lucru firesc și, din prima clipă, în care a observat că funcția președintelui este în pericol i s-a alăturat acestuia pentru a-l susține și a-i face campanie.

"În momentul în care comandantul a sunat adunarea, toți cei care au coloană vertebrală au fost alături de el. Așa am făcut și eu, mai ales că sunt sigur că, orice comandat de navă se simte cu vaporul mult mai în siguranță dacă are și un scafandru alături", a mai spus Onaca. 

Comentează știrea

gigi
11 iulie 2012
Foca esuata

Besi de umflat esuat ce esti. Faci campanie a ? Ma mir cum de nu ai mai candidat la primarie sa te lauzi ca ai fost primul milionar in $ dupa revolutie. Imbarcati`va amandoi pe vapor si sa disparetzi precum Titanicul futuva`n gura de hotiiii, de golaniiii la costum. Sa va haituiasca USL`ul sa nu mai raman unul liber .... la Rahova cu voi hotilor

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8155 secunde