Unde candidează liderii USL la alegerile parlamentare

223
USL mizează la maximum, la alegerile parlamentare, pe primarii pe care îi au în funcții. Strategia USL stabilită în Deltă, și cuprinsă în așa-zisul Tratat de la Murighiol, prevede împărțirea colegiilor electorale din București conform culorii politice a primarilor de sector.

La fel și-au ales și liderii USL colegiile unde vor candida: fie în colegiile pe care le-au câștigat în 2008, fie acolo unde organizațiile de partid sunt puternice și îi vor putea susține.

Potrivit RTV.Net, Victor Ponta, președintele PSD, va candida tot în colegiul său din Gorj, unde a câștigat fără probleme în 2008.

Liderul PNL, Crin Antonescu, va încerca să câștige electoratul unui colegiul din Sectorul 6, al cărui primar, Rareș Mănescu, îi este apropiat și ca atare îl va putea susține în campania pentru alegerile parlamentare. În 2008, șeful liberalilor a câștigat abia după locul 2 colegiul său din Sectorul 1 din București.

Daniel Constantin, președintele Partidului Conservator, va candida la alegerile parlamentare în Argeș, unde organizația de partid și cea a liberalilor sunt puternice și îl vor putea susține.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Blaga l-a criticat pe Emil Boc, la Eforie
Pagina a fost generata in 0.1744 secunde