UNPR și PDL fac "Alianța pentru Noul București", cu candidați comuni

354
1
UNPR și PDL fac

Articole de la același autor

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anunțat că Uniunea va forma, cu PDL și alte două partide, Alianța pentru Noul București, care va susține un candidat comun la Primăria Generală și candidați comuni la sectoare, dintre care la 2, 4 și 5 vor fi oamenii propuși de UNPR.

"În momentul de față, singura certitudine este la București, unde vom face o alianță - Alianța pentru Noul București, ne susținem primarii, alianță PDL-UNPR și mai sunt două partide, dar principala alianță este PDL-UNPR, noi susținem cei patru primari în funcție", a explicat Oprea, la B1Tv.

El a anunțat că Alianța pentru Noul București va susține candidați comuni, astfel: la Sectorul 1 candidatul PDL, la Sectorul 2 cel al UNPR – Neculai Onțanu, la Sectorul 3 candidatul PDL – Liviu Negoiță, la Sectorul 4 – Cristian Popescu Piedone din partea UNPR, la Sectorul 5 candidatul UNPR, iar la Sectorul 6 candidatul PDL, Cristian Poteraș.

Gabriel Oprea a completat că Alianța pentru Noul București va merge împreună și "la votul politic", adică va avea liste comune pentru consiliile locale.

"Avem o strategie foarte clară între domnul Onțanu și doamna Udrea, noi suntem convinși că vom câștiga cel puțin cinci din cele șase sectoare", a adăugat el.

Comentează știrea

rex
23 martie 2012
jos ciuma portocalie

Cu cine sa se alieze CIUMA PORTOCALIE, daca nu cu tradatorii imputiti atunci cu cine !!!, cine se aseamana se aduna.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde