După principiul "vrabia mălai visează"

Concurs UPSC Constanța vrea să câștige patru fotolii de parlamentari

1164

Articole de la același autor

Cine își mai aduce aminte de UPSC Constanța?! Sunt cei care, în dorința de a câștiga șefia Consiliului Județean, dar și Primăria Constanța, au avut, de-a lungul campaniei electorale, o serie de inițiative care au atras atenția constănțenilor. Nu puțini au fost cei care au apreciat demersurile UPSC prin care membrii de partid solicitau protejarea expresă a spațiului verde din Constanța.
Cu toate acestea, după rezultatele extrem de slabe înregistrate la locale (Marius Pricopie, candidatul la Primărie, nu a obținut decât 0,8%), UPSC Constanța pare să fi intrat în pământ. Nicio acțiune, nicio declarație de presă, nicio conferință. Și când ai fi zis că partidul e deja de domeniul trecutului, uite că reprezentanții UPSC revin în cursa pentru alegerile generale. Astfel, potrivit președintelui UPSC Constanța, Marius Pricopie, "partidul își va prezenta, la începutul lunii octombrie, candidații pe fiecare dintre cele 14 colegii uninominale".
Cât privește un eventual scor spre care aspiră, liderul UPSC Constanța a declarat, fără vreo undă de modestie, că "per total, la grămadă, deputați și senatori, trei, cu puțină șansă, chiar patru mandate de parlamentari sunt ținta" partidului. Printre candidați se numără, pe lângă Marius Pricopie, Dragoș Popescu, președinte al Organizației Municipale a UPSC și fost candidat la președinția CJC, dar și Laurențiu Coconea.
Interesant de remarcat e faptul că, deși nu au putut convinge electoratul constănțean să-i voteze pentru primăria municipiului și conducerea Consiliului Județean, membrii UPSC trag speranță că alegătorii le vor da votul pentru Parlamentul României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5668 secunde