USL a votat împărțirea colegiilor parlamentare

230
USL a votat împărțirea colegiilor parlamentare - crin-1347827803.jpg
Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat, sâmbătă, la Murighiol, că Uniunea Social Liberală și-a votat împărțirea colegiilor parlamentare, în Comitetele Naționale Executive ale fiecărui partid, el vorbind despre "tratatul de la Murighiol". 


"Această formulă negociată de colegii noștri, de echipele din fiecare partid, a fost votată în forurile de decizie, Comitetele Naționale Executive ale partidelor. Rămâne ca într-un termen foarte scurt fiecare partid, alianță din cadrul Uniunii să desemneze candidații respectivi, etapă care urmează", a spus Antonescu. 

El a precizat că, dintr-un anumit patriotism local, s-ar bucura să numească aceste negocieri "pactul" sau "tratatul de la Murighiol" și a arătat că aceste discuții au dovedit încă o dată coeziunea și capacitatea partidelor din USL de a duce la bun sfârșit negocieri grele. 

Antonescu a mai spus că toate criteriile avute în vedere au expresia unei formule raționale, cu discernământ, pornindu-se de la ideea ca fiecare din partidele care reprezintă USL să câștige la aceste alegeri parlamentare. 

Președintele PNL a mai spus că multe lucruri nu s-au discutat la Murighiol, acestea urmând a intra în dezbaterea altor echipe de negociere, în zilele care urmează.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2376 secunde