USL-ul a avut mână liberă la referendum în județ

420
1
PDL va face plângeri penale președințiilor secțiilor de votare din mai multe localități pentru faptul că nu au acceptat ca reprezentanții partidului să facă parte din comisiile electorale.
Potrivit declarațiilor secretarului general al PDL Constanța, Tudorel Calapod, partidul nu a avut reprezentanți la: Cernavodă, Peștera, Deleni, Independența, Chirnogeni, Tuzla, Eforie, Topraisar și Ciorcârlia.
În această situație, putem spune cu ușurință că referendumul organizat de către Consiliul Județean Constanța s-a desfășurat, în mare parte, doar sub supravegherea PSD și a PNL.
Întrebați care sunt motivele pentru care reprezentanții PDL lipsesc din comisie, președinții celor nouă secții de votare de la Tuzla, Eforie Nord și Eforie Sud au declarat, pe rând, că democrat-liberalii nu și-au desemnat la timp reprezentanții.
Pe cealaltă parte a baricadei Calapod a specificat că reprezentații PDL nu au fost primiți de către președinții de comisie, fapt pentru care se vor depune plângeri penale.
"Au declarat așa, dar nu este adevărat. Președinții secțiilor de votare au refuzat să primească reprezentanții PDL, la Eforie, spre exemplu, au fost întocmite și procese verbale în acest sens. Vom face plângeri penale împotriva președinților", a declarat Tudorel Calapod.

Comentează știrea

rex
7 noiembrie 2011
calapod la puscarie

A evadat calapod din puscarie!!!.Toata lumea stia ca locul lui calapod este la "mititica".

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : REFERENDUMUL a picat!
Pagina a fost generata in 0.4453 secunde