USR negociază cu Cioloș pentru șefia formațiunii

191
USR negociază cu Cioloș pentru șefia formațiunii - usrnegociazacuciolos-1490290013.jpg

Articole de la același autor

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a declarat, ieri, că orice competiție în interiorul unui partid este benefică, referindu-se astfel la o eventuală candidatură a fostului premier Dacian Cioloș la șefia USR. 


"Conform statutului, oricine poate să candideze la orice poziție, asta e democrația pe care ne-o asumăm. Evident că orice competiție în interiorul unui partid este benefică", a spus Nicușor Dan, într-o conferință de presă la Parlament. 


Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a menționat că a existat o convorbire telefonică între Dacian Cioloș și Nicușor Dan, iar în prezent, discuțiile sunt deschise pe toate planurile. 


El a adăugat că, în situația în care Cioloș ar intra în USR, "nu o să vină pe persoană fizică". 


"Dacian Cioloș are alături de domnia sa o echipă de oameni competenți și valoroși pe care îi cunoașteți din guvernarea care a avut loc anul trecut. Este o discuție care o să dureze, este un plan pe termen mediu, aș spune, cel puțin. Se caută identificarea celei mai bune și consistente forme de colaborare tocmai pentru a putea să creștem importanța publică a USR din punctul nostru de vedere, evident", a adăugat purtătorul de cuvânt al USR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6203 secunde