USR-PLUS inaugurează noul sediu din Valu lui Traian

411

Articole de la același autor

Reprezentanții USR-PLUS au inaugurat, vineri, noul sediu din localitatea Valu lui Traian și, totodată, au lansat candidatura lui Adrian Burlibașa la funcția de primar al comunei Valu lui Traian. La întalnire a fost prezentă și Ramona Dinu, senator USR-PLUS.


Candidatul USR-PLUS la Primăria Valu lui Traian, Adrian Burlibasa a prezentat planul de campanie și a precizat că vrea să ajute administrația locală prin transparentizarea deciziilor și a cheltuielilor banilor publici.


Ramona Dinu, senator USR-PlUS vine cu o soluție așteptată la Valu lui Traian. "De-a lungul timpului această comună are un regim rezidențial. A devenit un dormitor al Constanței. Trebuie să diversificăm profilul comunei cu echipa foarte bună pe care o avem", a spus Ramona Dinu.


"Vă vorbesc în calitate de candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean. Vreau să propun construirea unor pasarele pentru pietoni la Valu lui Traian. Susținem colegii și proiectele pe care le promovează la nivel local", a precizat Remus Negoi.


Mai multe detalii de la acest eveniment puteți afla din ediția viitoare a ziarului Cuget Liber. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3604 secunde