Valentin Saghiu: "Voi candida pentru un nou mandat din partea PSD"

196
Valentin Saghiu:

Articole de la același autor

Valentin Saghiu, primarul orașului Murfatlar, a declarat că nu intenționează să părăsească partidul. El a afirmat că se pregătește pentru viitoarele alegeri pentru că dorește să mai candideze pentru încă un mandat.

Șeful administrației publice locale din Murfatlar, Valentin Saghiu, s-a arătat mulțumit deoarece într-un procent de peste 80% a realizat ce și-a propus la începutul mandatului. Și enumerăm doar câteva dintre proiecte: este vorba despre cele legate de infrastructură, locuințe sociale tip ANL, proiecte legate de dezvoltare turistică, amenajarea unui centru medical, al unui afterschool etc.

"M-am hotărât să candidez deoarece doresc să duc proiectele mai departe! Oamenii au nevoie de siguranță! Doresc să asigur oamenilor prin finalizarea lucrărilor de infrastructură, prin introducerea gazelor, sistem educativ, sănătate, aici la Murfatlar, condiții normale de trai. Voi candida pentru un nou mandat tot din partea PSD," a declarat edilul Valentin Saghiu.

În ciuda schimbărilor la nivel central, dar și la nivel local, când social democrații și-au pierdut liderii, majoritatea primarilor PSD rămân pe loc. Cutremurele din interiorul partidului de la începutul anului nu i-au speriat pe edilii social democrați. Deși partidul a rămas fără vechii lideri și s-a afirmat despre organizația de la Constanța că este o filială "decapitată", în urma alegerilor la județ și la municipiu social democrații au strâns rândurile.

Sondaje în septembrie

La începutul lunii viitoare, PSD va face sondaje pentru candidații la primării. Acei aleși în funcție, care au probleme cu Justiția, vor putea să candideze pentru noi mandate, dacă stau bine în sondaje doar dacă pe numele lor nu au fost dispuse decizii definitive ale instanțelor de judecată.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, zilele trecute, că la sfârșitul lunii septembrie se vor face analize pe fiecare candidat. Acest lucru înseamnă că în acele localități unde există două sau trei variante de candidați va fi promovat acel social democrat care se situează cel mai bine în sondaje. Cel târziu la sfârșitul lui noiembrie, social democrații vor ști exact cu cine vor merge în alegerile locale de anul viitor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5941 secunde