Valerian Vreme s-a întâlnit cu președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est

496
Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Valerian Vreme, a avut, ieri, o întrevedere cu președintele Microsoft pentru Europa Centrală și de Est, Don Grantham, cu care a discutat despre posibilitatea implementării cloud computing-ului (lumea informatică în viitor) la nivelul administrației publice din România.
"La nivel național, mediul și cadrul de implementare a tehnologiei de cloud computing sunt foarte bine conturate, iar succesul implementării tehnologiei va fi dat și de existența unei infrastructuri de comunicații electronice performante", a precizat Valerian Vreme.
Cu această ocazie, ministrul român al Comunicațiilor l-a informat pe președintele Microsoft cu privire la proiectele majore ale ministerului, printre care facturarea electronică, arhivarea electronică și managementul identității electronice, potrivit unui comunicat emis de minister.
Totodată, Vreme a prezentat și oportunitățile oferite de noul cadru legislativ din România, în special cele referitoare la parteneriatul Public Privat. În acest sens, ministrul Valerian Vreme a solicitat reprezentanților Microsoft analizarea acestor oportunități și, eventual, înaintarea unor propuneri de proiecte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Iulie 2009
Stire din Diverse : Atac la Microsoft
Pagina a fost generata in 0.2438 secunde