Valeriu Turcan a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale

242
Valeriu Turcan a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale - turcan68540400-1329403496.jpg
Purtătorul de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, consilierul prezidențial Valeriu Turcan, a demisionat de la Cotroceni. El a declarat pentru HotNews.ro că va activa în viitor "în sectorul privat".

"După șansa de a lucra ani de zile în serviciul public, am decis ca e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulțumesc președintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", a precizat Valeriu Turcan, pentru HotNews.ro.

Valeriu Turcan, în vârstă de 36 de ani, este purtător de cuvânt al președintelui din aprilie 2007, preluând acest post în plină acțiune de suspendare a lui Traian Băsescu. Este soțul deputatului PDL, Raluca Turcan, iar timp de un an, între ianuarie 2005 și martie 2006, a activat în Guvernul Tăriceanu ca președinte al Agenției pentru Strategii Guvernamentale.

Valeriu Turcan este ultima demisie dintr-un lung șir de plecări de la Cotroceni, numai în 2011 înregistrandu-se, din divese motive, șase demisii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4819 secunde