Vasile Blaga ar putea prelua conducerea PDL

220
Vasile Blaga ar putea prelua conducerea PDL - vasileblaga2-1339918818.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național Director al PDL se reunește, în această seară, de la ora 17,00, la Palatul Parlamentului. Reuniunea va fi urmată de o conferință de presă la sediul central al PDL.

Blaga nu exclude o candidatură pentru șefia partidului în timp ce Emil Boc spune că nu va mai candida și se va ocupa de Primăria Cluj .

"Am văzut tot felul de discuții - candidează, nu candidează. Oricine candidează într-o echipă. Eu nu am spus că nu voi candida. Nici că voi candida. Dacă colegii vor ajunge la concluzia asta și au fost astăzi voci destule în BPN care se îndreptau spre o astfel de soluție, atunci sigur o să mă consult și vom merge mai departe. Numai că important este cum va merge tot partidul mai departe. Eu am spus că nu candidez în echipa de organizare a unei Convenții, pentru că nu pot să candidez la președinția partidului ca membru al unei echipe de organizare a unei Convenții. Cel mai important e să rămânem uniți, să avem o conducere care să nu poată fi contestată la alegeri", a precizat Vasile Blaga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4932 secunde