Vasile Blaga: "Nu mă bucur de plecarea nimănui din partid"

2508
Vasile Blaga:
Președintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat, ieri, după anunțul europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei că demisionează din partid, că nu se bucură de plecările din formațiunea politică pe care o conduce și a punctat că în cazul în care ar fi dorit Macovei ar fi putut să se înscrie în cursa pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale.

"Nu mă bucur de plecarea nimănui din partid și spun asta de ani de zile. Monica Macovei avea de ales dacă nu și-ar fi dat demisia și și-ar fi înscris candidatura. Avem un statut pe care-l respectăm cu toții. Dacă dorea să participe, în primul rând în competiția internă din partid, se putea înscrie, iar dacă ar fi câștigat se putea înscrie și în competiția din ACL. Cred că noi ne-am desemnat în cel mai democratic mod cu putință candidatul la președinție și acesta este Klaus Iohannis pe care-l vom sprijini cu toții", a declarat Vasile Blaga.

El a mai spus că, indiferent cine pleacă din partid găsește motive.

"Toate deciziile au fost luate de către forurile competente ale partidului, partid care, evident, a apreciat-o totdeauna pe Monica Macovei și a susținut-o de câte ori a fost nevoie cu toate forțele. Să nu uităm ultima campanie de europarlamentare", a adăugat Blaga. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4416 secunde