Vasile Blaga: "Nu Ponta îi dictează președinteului"

131
1
Vasile Blaga:
Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat ieri, la Deva, că Victor Ponta nu cunoaște Constituția și că nu-i poate impune președintelui Klaus Iohannis să nominalizeze un alt premier de la PSD, liderul liberal menționând că "e de văzut" dacă social-democrații mai au o majoritate în Parlament.

"Un om arogant, care zice că-i jurist, dar care nu cunoaște Constituția. Dacă dânsul își dă demisia, e de văzut dacă mai există o majoritate în actuala configurație parlamentară, cum există ea astăzi. Dacă îmi aduc aminte, unul dintre partidele care a zis că-l susține, a zis că-l susține pe el, atât timp cât este prim-ministru și nu susține PSD-ul. Deci lucrurile sunt complicate. Președintele, după discuții cu partidele politice, așa spune Constituția, și ați observat că domnul Iohannis nu încalcă nici în literă, nici în spirit Constituția, va chema la consultări la Cotroceni toate partidele politice și va ajunge la o concluzie. Nu Ponta îi dictează președintelui. Președintele are obligația de a consulta partidele și de a ajunge la o concluzie", a afirmat Vasile Blaga.

La rândul său, copreședintele PNL Alina Gorghiu a apreciat că propunerea formulată de Victor Ponta este "ridicolă", menționând că aceasta se justifică prin faptul că actualul premier s-ar teme că își va pierde funcția.

Comentează știrea

Monica
17 iulie 2015
*

Oportunitate relaxanta de castig! Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde