Vasile Blaga, șef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

204
Vasile Blaga, șef al campaniei electorale  a lui Klaus Iohannis - vasileblagasefcampanie11-1407857055.jpg

Articole de la același autor

Președintele PDL, Vasile Blaga, copreședinte al Alianței Creștin Liberale (ACL), a fost desemnat șef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din noiembrie 2014.

Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Klaus Iohannis, ieri, la sediul PDL București, unde conducerea operativă a ACL a purtat discuții privind strategia de campanie.

"Am avut prima ședință mare de pregătire a campaniei electorale. Îmi face mare plăcere să anunț public că l-am rugat pe domnul copreședinte Blaga să fie șeful campaniei electorale și a acceptat. În continuare, va conduce echipa de campanie", a declarat președintele PNL.

La rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că a acceptat cu plăcere propunerea de a conduce campania electorală a lui Iohannis, dar a subliniat că nu este o sarcină ușoară.

"Eu vreau să-i mulțumesc domnului Iohannis pentru încredere. Am acceptat cu plăcere, nu este o sarcină ușoară, dar cred că am experiența necesară pentru a coordona echipa de campanie", a afirmat Blaga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 August 2014
Stire din Politică-Administrație : "Intrăm în precampanie"
Pagina a fost generata in 0.684 secunde