Vasile Dîncu: „Noul PSD merge mai departe cu reconstrucția”

232
Vasile Dîncu: „Noul PSD merge mai departe cu reconstrucția” - dincudragnea-1626460498.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat, vineri, că Liviu Dragnea are dreptul la opinie, menţionând însă că acesta a lăsat partidul într-o mare criză de imagine.

„Eu nu vreau să polemizez cu Liviu Dragnea, pentru că este în momentul ăsta într-o situaţie fericită pentru el. Mă bucur că a scăpat de acest calvar şi că poate să îşi refacă sănătatea şi viaţa privată şi toate celelalte, de aceea nu pun mare preţ pe situaţiile acestea în care oamenii declară, poate, ce se aşteaptă de la ei, pentru că răspunde la o întrebare. Are şi el dreptul la opinie şi ca oricine poate să se exprime asupra unui partid sau a altuia. Explic asta poate şi prin faptul că oamenii pe care i-a lăsat în PSD, probabil mulţi oameni pregătiţi de el, s-au lepădat de el şi l-au dezamăgit probabil, dar cred că, după ce se va linişti, va putea să vadă mai clar lucrurile. Să nu uităm că, la plecarea lui din partid, partidul a pierdut alegerile şi ajunsese la un minim istoric, de 22%, dacă nu mă înşel, deci a lăsat partidul într-o situaţie de criză de lider şi o mare criză de imagine. Fără să polemizez, noul PSD merge mai departe cu reconstrucţia şi nu îşi modifică direcţia în funcţie de puncte de vedere, chiar dacă vin de la un fost preşedinte”, a afirmat Dîncu.

El a susţinut că Liviu Dragnea este un om direct şi poate să le transmită celor de la PSD părerea şi sfaturile sale faţă în faţă, nu are nevoie de conferinţe de presă sau de intermediari pentru a spune direct ce îl nemulţumeşte la partid.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6271 secunde