Vasile Gherghilescu, nota 10 în fruntea Teatrului de Copii

291
Consilierii județeni se întrunesc în ședință ordinară mâine, 5 aprilie, la ora 13.00, în aula mare a Bibliotecii Județene "I.N. Roman". Pe ordinea de zi se află 48 de proiecte de hotărâri.
Printre acestea se află și proiectul ce vizează aprobarea rezultatului evaluării anuale de la Teatrul de Copii și Tineret Constanța.
Potrivit expunerii de motive, prin hotărârea CJC nr.32/2012 s-a aprobat comisia de evaluare anuală a managementului de la Teatrul de Copii și Tineret Constanța, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Constanța.
Conform normelor legale în vigoare, autoritatea a organizat evaluarea pe anul 2011 a managementului pentru Vasile Gherghilescu, directorul Teatrului de Copii și Tineret Constanța.
Evaluarea managementului reprezintă procedura prin care autoritatea verifică modul în care au fost realizate obligațiile asumate prin contractul de management în raport cu resursele financiare alocate.
În consecință, evaluarea managementului a fost organizată în două etape. În prima s-a analizat raportul de activitate pe întreaga perioadă de management iar în cea de-a doua, susținerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu.
Nota finală obținută de managerul Vasile Gherghilescu, în urma celor două etape ale evaluării anuale, a fost 10.
Conform normelor legale în vigoare, rezultatul final trebuie aprobat prin hotărârea CJC în urma votului acordat de consilierii județeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6252 secunde