Vezi pentru ce se întâlnesc, mâine, tinerii liberali din Constanța

494
Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale, alături de partenerii: European Liberal Forum și Institutul de Studii Liberale, au lansat, pe 22 septembrie, Programul Național de Promovare a Instituțiilor Europene care include 20 de seminarii cu tema "Instituțiile Uniunii Europene: Roluri și Responsabilități".
Scopul acestui program este pregătirea unui număr de aproximativ 1.000 de tineri cu privire la aspectele fundamentale pe care le implică faptul că România este membră a Uniunii Europene. Coordonatorul Programului este senatorul Cristian David, Directorul Institutului de Studii Liberale.
Mâine, seminarul "Instituțiile Uniunii Europene: Roluri și Responsabilități" va avea loc la Constanța, în Restaurantul "Queen Elizabeth", începând cu ora 9.00. Vor participa tineri liberali în organizațiile Județului Constanta, precum și reprezentanți ai mass-media și ONG-urilor locale.
În urma acestui Program, cei peste 1.000 de participanți vor fi în măsură ca, la rândul lor, să transmită și altor tineri informații esențiale legate de instituțiile europene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ion Diaconescu, internat în spital
Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Piedone vrea să candideze la șefia PC
Pagina a fost generata in 2.1589 secunde