Vicepreședinte PSD, despre demisia lui Ponta: "A făcut o mare greșeală"

177
3
Vicepreședinte PSD, despre demisia lui Ponta:
Patru lideri din conducerea PSD, care au dorit să-și păstreze anonimatul, au declarat pentru Gândul că au aflat de la televizor despre decizia președintelui partidului, Victor Ponta, de a-și da demisia din fruntea partidului, scrie gândul.info.




Singurul vicepreședinte care și-a asumat o declarație critică a fost Ecaterina Andronescu.

"Cred că a făcut o mare greșeală și pe fond, și pe formă. Nu trebuia să se retragă – pe fond. Pe formă, mi s-ar fi părut normal să avem o întâlnire și poate îl convingeam să nu facă lucrul ăsta", a declarat pentru gândul vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu.

"La primul BPN vom decide convocarea Comitetului Executiv care, conform statului, poate merge mai departe . ..sau poate se răzgândește Ponta", a mai spus Andronescu.

Potrivit noului statul al partidului, Comitetul Executiv poate convoca Congresul pentru alegerea unui nou președinte.

Victor Ponta a renunțat duminică la șefia PSD până când își rezolvă "situația juridică", gest anunțat într-o scrisoare deschisă publicată pe Facebook. DNA îl acuză pe premier de fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani și conflict de interese.

La PSD, interimatul va fi asigurat, până la alegeri, de Rovana Plumb. Aceasta a declarat că, dacă la partid lucrurile sunt funcționale și fără Victor Ponta, la Guvern Ponta trebuie să-și continue mandatul "ca să nu ajungem la o criză majoră".

"Dacă la partid putem prelungi interimatul pentru că avem o echipă funcțională, la Guvern prelungirea unui interimat ar duce la o criză majoră", a declarat Rovana Plumb. Ministrul Muncii consideră că decizia lui Victor Ponta de a renunța la conducerea PSD este una corectă și care arată preocuparea față de partid, precizând că a vorbit despre acest subiect în ultimele zile cu Victor Ponta care "va rămâne premier".




Sursa: www.gândul.info


Comentează știrea

Robert
13 iulie 2015
Vicepresedinte PSD

Tanti Kati ai grije ca si tu vei urma cu echipa la DNA si ciocu mic,ca voi toti ati gresit si ati furat ca an Codru,distrus si jefuit o tara si ati facuto primitiva exact pe departamentul tau de anvatatura,analizati corect si cercetati corect toata tara si vedeti statistica unde ne aflam.

mihaela
13 iulie 2015
E real trebuie doar sa vezi!

Acum e timpul sa vezi oferta noastra, pentru ca aici chiar ai ocazia de a castiga bani intr-o colaborare convenabila, in confortul casei tale, fara stres, fara griji, fara sefi, fara program fix. Totul e pregatit si functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]

romanul
13 iulie 2015
robert

ma boule cand bashitu presedintele vostru puscariabil a avut (si are )atatea dosare penal facut multe in timpul mandatului de ce nu a demisionat ?raspunde nenorocitule !.dosarul facut lui ponta de un procuror stagiar basist este cu fapte de acu 7' 8 ani ce sa intelegi tu. de ce nu lau judecat atunci ?se incearca demisia guvernului cel mai cinstit si repunerea oameniilor lui traian bashitu .daca vreti iar instabilitate si coruptie criza votati pnl(oamenii lui basescu care vau mintit cu Romania lucrului bine facut)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde