Vicepreședintele Comisiei Europene vine în România, se va întâlni cu Băsescu și Boc

2927
Vicepreședintele Comisiei Europene vine în România, se va întâlni cu Băsescu și Boc - vp-1316606013.jpg
Antonio Tajani, vicepreședinte al Comisiei Europene, responsabil pentru Industrie și Antreprenoriat, va efectua o vizită oficială în România, în perioada 22-23 septembrie, potrivit unui comunicat.

Oficialul UE se va întâlni cu președintele Traian Băsescu, cu premierul Emil Boc, cu Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, cu Anca Boagiu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, precum și cu reprezentanți ai asociațiilor de angajatori.

Vicepreședintele Tajani va participa la lucrările conferinței la nivel înalt "Provocările pentru competitivitatea industriei europene și rolul investițiilor străine", organizată de Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri. Conferința va beneficia de participarea lui Daniel Funeriu, ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Andreei Paul Vass, consilier al primului-ministru și reprezentant al IMM-urilor din România, lui Radu Grațian Ghețea, președinte al Asociației Române a Băncilor, lui Steven van Groningen, președinte al Consiliului Investitorilor Străini, și va fi moderată de Constantin Dascălu, consilier al ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri.

De asemenea, vicepreședintele Comisiei Europene va lua parte la lucrările Universității de Vară EIN (European Ideas Network / Rețeaua Europeană a Ideilor), organizată la Palatul Parlamentului de către grupul Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, având ca temă "Un răspuns de centru-dreapta la criza economică și socială: un proiect pentru Europa".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9265 secunde