Viceprimarul din Ovidiu, luat pe sus de protestatari din Medgidia, angajați cu ziua

852
Campania electorală capătă cele mai ciudate forme, iar lupta pentru un fotoliu în administrațiile locale se dă pe viață și pe moarte.
Ieri dimineață, în fața Primăriei Ovidiu, a oprit un microbuz din care au coborât 11 persoane. La vederea viceprimarului Dumitru Bocai, cel care asigură acum și interimatul până la alegeri, în urma decesului edilului Ion Podaru, cei 11 au început să revendice, zgomotos, terenuri și case pe care, susțineau ei, că le-ar fi promis "primarul".
În urma verificărilor efectuate de către reprezentanții poliției, s-a constat că "protestatarii" erau de loc din Medgidia, de fapt, și fuseseră plătiți să vină și să facă atmosferă electorală în defavoarea lui Bocai, acesta fiind candidatul PD-L la Primăria Ovidiu.
Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții poliției, cei 11 au fost contactați în dimineața zilei de ieri de două persoane care le-au promis slujbe și bani în schimbul acestui "serviciu" prestat în fața Primăriei din orașul Ovidiu.
Toți cei 11 au fost sancționați pentru perturbarea liniștii publice, "protestatarii de ocazie" "bucurându-se" și câte o amendă echivalentă cu suma încasată pentru serviciul prestat.
Șoferul microbuzului a fost și el sancționat, urmând ca în zilele următoare să se stabilească cine a fost beneficiarul cursei și, totodată, cel care i-a plătit pe cei 11 locuitori din Medgidia să protesteze în fața Primăriei din Ovidiu.
Contactat telefonic, viceprimarul Dumitru Bocai a adăugat faptul că întâmplarea de ieri se înscrie în categoria acțiunilor specifice campaniei electorale. Edilul nu exclude ca "regizorul" să fi fost unul dintre contracandidații săi, dar preferă să aștepte finalizarea anchetei de către poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5669 secunde