Victor Negrescu: Pandemia putea fi mai bine gestionată. PSD este pregătit pentru a prelua guvernarea

188
Victor Negrescu: Pandemia putea fi mai bine gestionată. PSD este pregătit pentru a prelua guvernarea - 62000186-1597324053.jpg
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat la Sibiu, că pandemia putea fi mai bine gestionată de actualul guvern, iar PSD este pregătit să preia guvernarea alături de alte partide, potrivit Agerpres.


"Pandemia putea fi, și asta e opinia noastră, mai bine gestionată, evident, dacă vocea experților era auzită într-adevăr și ascultată în deciziile care urmau a fi luate la momentul oportun. Ultima informație care a fost menționată inclusiv ieri, în discuția din plenul Parlamentului, este acea achiziție extrem de dubioasă privind practic îmbunătățirea în tot ce înseamnă serviciile medicale de urgență și pentru cei care se află în situații grave, achiziționarea unor echipamente medicale care nu au mai venit, avansul plătit...", a spus Victor Negrescu, într-o conferință de presă.


El a precizat că moțiunea de cenzură care va fi depusă luni "are toate șansele să treacă".


"Sunt multe astfel de cazuri care ne împing spre depunerea, luni, a moțiunii de cenzură, o moțiune de cenzură care, în opinia noastră, are toate șansele să treacă. (...) Scopul nu este să schimbăm un guvern de dragul de a schimba un guvern, este să sancționăm un guvern care nu a fost capabil să gestioneze pandemia, care nu a fost transparent în achizițiile publice, care mai degrabă a făcut politică, în loc să facă o bună administrare a țării. Evident, avem o serie de propuneri prin care vrem să construim ulterior, cât se poate de rapid, o guvernare solidă, transparentă. Noi am prezentat inclusiv varianta unui guvern la care pot participa toate formațiunile politice. Urmează (...) să avem o decizie la nivelul structurilor noastre decizionale pentru a vedea care este direcția de urmat și (...) care sunt propunerile sau care este propunerea de prim ministru. PSD este pregătit pentru a prelua guvernarea alături de celelalte partide care vor să își asume această responsabilitate", a precizat Victor Negrescu.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6163 secunde