Victor Ponta a lansat Manifestul Politic PRO România 2020-2024

441
Victor Ponta a lansat Manifestul Politic PRO România 2020-2024 - fondvictorponta-1581867150.jpg

Articole de la același autor

Președintele Pro România, Victor Ponta, a făcut un apel către colegii de partid să se bazeze doar pe ei în bătăliile electorale și să se lupte pentru candidații formațiunii la viitoarele alegeri.



"Eu sunt la Pro România și numai la Pro România o să fiu, și mă bazez doar pe Pro România. Dacă m-aș baza pe altcineva ar însemna să fac de fiecare dată aceeași greșeală. Mai departe vă rog să vă bazați doar pe dumneavoastră în bătălia electorală care urmează, doar pe dumneavoastră. Suntem Pro România, ne batem pentru candidații Pro România", a declarat, ieri, Victor Ponta, la Digi24.

Întrebat la finalul Convenției Naționale Anuale dacă Pro România acceptă o alianță cu PSD pentru alegerile locale, Ponta a spus: "Nu cred că a vorbit astăzi cineva în mod concret despre o alianță".

"După cum vedeți, cred că sunt cel mai vocal pe zona de sănătate la ceea ce face PNL greșit. La fel, avem în manifestul de azi niște idei și proiecte legate de fiscalitate, legate de administrație. Dacă vrea să le sprijine și PSD, după ce își rezolvă problemele interne, ar fi foarte bine", a adăugat liderul Pro România.

Victor Ponta a lansat, ieri, la Convenția anuală, Manifestul Pro România 2020-2024, care propune o serie de măsuri prioritare care să ajute la dezvoltarea României.

Documentul propune schimbarea sistemului fiscal prin trecerea la o impozitare diferențiată, progresivă, a salariilor și pensiilor mari, precum și uniformizarea cotei la alimente cu cea de la serviciile de turism, respectiv TVA 5%.

O altă măsură vizează o reforma administrativă - reducerea numărului de județe de la 41 la 15, reducerea numărului de unități administrativ teritoriale de la 3.300 la maxim 1.500 și a numărului de parlamentari la maximum 300 - 200 deputați și 100 senatori.

"Vreau ca alături de Mircea Diaconu să avem un proiect comun, cel referitor la salvarea pădurilor din România", a mai spus Victor Ponta în prezentarea Manifestului Politic.

Totodată, el a adăugat că Pro România susține și o reformă în salarii, mai exact introducerea salariului minim european în forma propusă de Parlamentul European. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5737 secunde