Victor Ponta îi dă dreptate lui Tăriceanu

189

Articole recomandate

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat că ia foarte în serios ceea ce spune fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu, anume că șeful actual al Guvernului face prea mult treaba altor miniștri, Ponta arătând că, în mare parte, așa se și întâmplă.

"Eu mă sfătuiesc de obicei cu trei foști prim-miniștri: Isărescu, Năstase și Tăriceanu, pe care îi apreciez și ca oameni și, în primul rând, experiența lor pozitivă. În vremea guvernelor celor trei, România a mers în direcția bună așa încât toate lucrurile pe care le spune unul dintre cei trei, inclusiv ce a spus domnul Tăriceanu, iau foarte în serios, în mare parte așa se și întâmplă, și nu am decât să învăț de la cei trei foști buni prim-miniștri ai României, să încerc și eu să fiu un prim-ministru bun", a spus Ponta.

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, senator PNL, a declarat, marți, într-un interviu acordat Mediafax, că prim-ministrul Victor Ponta face prea mult treaba altor miniștri, el arătând că există riscul ca Ponta să devină un "paratrăsnet" în cazul în care în anumite domenii nu se ating obiectivele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde