Victor Ponta: Trăim într-un "Caritas bugetar", urmează criza

166
Victor Ponta: Trăim într-un
Liderul Pro România Victor Ponta a afirmat sâmbătă, într-o conferință de presă, că România se va confrunta cu o criză economică imediat după alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Victor Ponta anunță dezastru pentru români. "Îmi doresc să n-am dreptate, dar toți știți că am dreptate. O să vină după alegerile prezidențiale, cum a venit și în 2009, o să vină decontul, vine nota de plată. Noi acum trăim într-un "Caritas bugetar". N-avem buget, dar dau bani la toată lumea. Ne împrumutăm mai scump decât Grecia. Va veni o perioadă de criză bugetară și economică. În această criză ne-a băgat Dăncilă cu Vâlcov, cu Teodorovici, dar nu o să ne scoată nici Ludovic Orban, nici cei de la USR. Din păcate, o spun. Vreau la Pro România să facem echipa asta de foști miniștri (...) să scoatem țara din groapă, pentru că suntem într-o groapă foarte mare", a transmis Victor Ponta.

Liderul Pro România Victor Ponta a spus sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că miza alegerilor europarlamentare din 26 mai va fi scorul pe care îl va obține PSD și care va demonstra dacă Liviu Dragnea mai are legitimitatea formală de a conduce România, făcând trimitere la procentul obținut de social-democrați în 2016. Fostul premier a mai spus că va deschide lista la europarlamentare, pe locul doi fiind Corina Crețu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7882 secunde