Video VIDEO. A început ultima şedinţă de Consiliu Judeţean din acest mandat

339

Articole de la același autor

Ultima şedinţă de Consiliu Judeţean din acest mandat a debutat cu un moment de reculegere în memoria regretatului consilier Marian Iordache.


Preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu a subliniat pierderea unui om de valoare pentru judeţul nostru şi a transmis condoleanţe familiei acestuia.


Consilierii judeţeni au votat în unanimitate validarea consilierului judeţean Cristian Marcel Goreci, care îl înlocuieşte pe regretatul Marian Iordache.


Cu lacrimi în ochi, marele actor Virgil Andriescu a primit diploma de Cetăţean de Onoare a judeţului Constanţa. Acesta a încântat publicul cu o poezie recitată într-un mod exceptional.


În continuare, preşedintele CJ Constanţa a acordat titlul Cetăţean de Onoare celor şase militari care au participat la misiuni în teatrele de operaţiuni.


Consilierii judeţeni s-au împotmolit cu votul la proiectele de hotârare care vizează acordarea de subvenţii pentru transportul public pentru elevi. Cele trei proiecte au primit aviz negativ de la direcţiile CJC, principalul motiv fiind acela că nu există contracte de delegare a serviciului de transport public interjudeţean.


"Şcoala a început. Ce vom face, vor veni elevii aici să îşi ceară drepturile şi ce le vom spune? Răspunsul ca este vid legislativ nu este valabil pentru elevi!", a precizat vicepreşedintele CJC Constanţa, Claudiu Palaz.


Grupul PSD a anunţat că se va abţine de la votul celor 3 proiecte.


Consilierii judeţeni au luat o pauza de 5 minute pentru a se pune de acord asupra votului pentru un amendament propus de consilierul Marian Crușoveanu, ce priveşte un proiect pentru achiziţia de laptopuri, calculatoare şi imprimante pentru Consiliul Judeţean Constanţa. În urma primului vot, au fost 15 voturi pentru şi 15 abţineri.


Marian Crușoveanu a propus care cei peste 943.000 de lei alocaţi pentru aceste cheltuieli să fie păstraţi pentru a fi disponibili în eventualitatea în care se înrăutăţeşte situaţia sanitară şi spitalele vor avea nevoie de sprijin.




Amendamentul a trecut.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5177 secunde